Applause - Lady Gaga
Publicerat den

 
 
En av hennes bättre musikvideor. Ååh, hon är så vacker. Kommer ihåg när jag för några år sedan var på hennes konsert. Köade i nio timmar men hujeda mig vad bra platser man fick. Precis vid scenen. Det var tider det.



Love for my dog
Publicerat den

 
min lilla Elton



Third World Shoes
Publicerat den

 
Jag skickar en bild på skorna till min kompis Roberto i USA och skriver "Look at my new totes adorbs shoes" (sarksm i totes samt adorbs, sådana vi är) han svarar "Looks like third world shoes".
 
Älskar dem!



all världens filmer
Publicerat den

Half Nelson, Into The Wild och I Love You Phillip Morris.
Tre av de filmer jag har hunnit med idag. I love you Phillip Morris och Into the Wild är bara repeats. Filmer jag kan kolla på om och om igen.
 
I love you Phillip Morris är nog en av de mest klockrena och briljanta berättelserna jag sätt. Älskar även Jim Carrey!
 
Just nu pausar jag från Good Will Hunting ett litet tag, måste äta.
Men är hemma från skolan för har en dum förkylning som spökar.
Har sagt att jag inte kan komma till jobbet ikväll heller så blir bara en marathon dag med filmer.
 
Glass får man äta när man är sjuk, får unna mig med det.



Parkhäng
Publicerat den




En Grön Jacka
Publicerat den

denna jacka från Monki ska bli min



Back to school
Publicerat den

skjorta - Gina tricot , kjol - H&M , väska - Second Hand , skor - Royal Republiq
 

Detta lyckades jag skrapa ihop imorse lite snabbt ! Mina nya ursöta skor behövde matchas med en skolflicke outfit så jag rev igenom hela garderoben i letandet på skjortan jag visste låg där någonstans.
 
Kan säga att skorna f.ö. har dödat mig idag. Har ett jättemysigt skavsår. Så nu blir det tofflor i en vecka innnan man drar på sig dem igen, skämt åsido.
 



To cool for school
Publicerat den




Comida con mi familia
Publicerat den

Åkte idag hem till min kära broder och blev bjuden på middag. Eller var ju tvungen att ta med egna qornfileer men annars fick man efterrätt och hela köret.
Min brors frus broder var där med familj, det vill säg att utöver de två illvillingar, mina även så kallade brorsbarn, som då drar omkring i huset så hade vi även en mycket mycket energisk treårig pojke samt en ettåriga som kräver all ens uppmärksamhet. Men Ramon, min svägerskas bror, och Graciella, hans fru, är världens trevligaste.
De hade lagat god spansk middag i sonen Nunos ära som fyller tre just idag!
De kommer även hit på onsdag och äter middag, kommer bli Zoo då.

Köpte ett par urgulliga skor på scoretts rea idag. Lägger ut bild imorgon när det är bättre ljus ute.




every rose has its thorn
Publicerat den

 



The Notebook
Publicerat den

 
Solklart en av de bästa romantiska böcker jag läst. En av Nicholas Sparks främsta böcker också, även om Dear John (boken alltså, absolut inte filmen) är snäppet bättre.
Slutet innan slutet var så fint, de sista meningarna i boken gjorde mig lite besviken. Där var filmen bättre, mer dramatisk. Men ååh vad kul det var att läsa denna bok. Alla Sparks böcker är ju riktigt fina, sån där kärlek som man blir så avundsjuk på.
Nu ska jag läsa 1984 av George Owell. En klassiker som många hyllar, får se vad den bjuder på då.



The Great Gatsby
Publicerat den

 
Fått upp denna kära ägodel på en av väggarna i min garderob. Luras inte, den är stooor.
Fick den av min kära vän Roberto från Amerika som jobbar på en filmsalong. Nu är den ätnligen uppe på väggen!
En underbar bok och film.



Flight of the Conchords
Publicerat den

 
 
Haha. Älskar dem.



LEVA BÖR MAN ANNARS DÖR MAN
Publicerat den


Alicia var så söt på moppen så jag bara behövde ha med den.

En vecka avklarad i skolan! Jippie för mig.
Men tala om trött. Igår åkte vi in till Vitan för lite mys och jag satt nästan och somnade. Allt tänkande och pratande med nya människor tar slut på mig.
Och det är så svårt i skolan, High Shool är ju inget mot det här. Amerika har gjort mig till en liten softis, jag måste faktiskt tänka nu. Hujeda mig.
 
Jag åkte i allafall hem lite tidigare än resten och lät de ha kul på egen hand. Nu blir det träning och sen klockan 15 börjar man jobba.



Pomplemousse
Publicerat den

Springer runt i kvarteren med Ebba och Angelica, mina kära vänner som även är min port till tvåorna på Södra Latin.
Idag var första dagen vi hade enligt schema. Imorgon har jag mandarin för första gången !




Fancy as Fuck
Publicerat den

 kjol H&M - topp Brandy & Melville - klocka American Apparel - halsband Urban Outfitters
 

En anledning till varför jag redan absolut älskar Södra Latin; hur sköna de som går där är och förmågan de har att bara driva sönder med sig själva. 
 

Idag så har vi deltagit i en slags poängjakt. Något tvåorna/treorna anordnar för oss ettor. Vet inte riktigt vad den gick ut på men den var kul. Har haft en rejäl huvudvärk idag dock så hade inte alls orken att sociala. Vilket var lite tråkigt eftersom idag var första gången vi blandades ihop med andra klasser på en sammarbetsövning.
Men var får väll andra chanser.



Mina vyer
Publicerat den

Vad jag ser från min plats här i klassrummet. Funkar, mys.




Fjäder Stämpel
Publicerat den

Jag och Hannah skickar varandra lite brev då och då och vi sätter våran alldeles egna signatur på dem genom stämplarna vi skaffat varandra, denna fick jag även idag i brevet från henne!




Letter from a friend
Publicerat den

 
Fick ett brev från min kära Hannah idag. När hon skrev detta så var hon och praktiserade på Harvard, därav vykortet därifrån. Och finaste brevet då också. Saknar henne så mycket.. 



American Apparel
Publicerat den

 
 



Södra Latin
Publicerat den

 
Första dagen avklarad. Skolan är så fin, som ett slott. Men skenet bedrar lite.. Klassrummen är sig lika sen grundskolan. Jaja. Resten är bara för lovely. Har även träffat lite nya människor, de flesta verkar ju kuliga. Och min klass, Hu1a, består av 26 flickor och 4 pojkar. Antingen så kommer det bli 3 års gnagande drama jag har framför mig eller så får jag 3 underbara år med mina Hu-tjejorochfyrapojkar. Bara att hoppas på det bästa!



Hero of War
Publicerat den

 
Idag så lämnar en av mina bästa kompisar, som även är min ex-pojkvän, för The US Marine Core. Den hårdaste branchen av de fyra militär brancherna de har i USA. Men han kommer från en familj av Marines så det var det självklara valet för honom. Och även om vi gjorde slut när jag kom hem till Sverige så var det lite depp med sista hejdåt. Ingen mer som kommer svara på mina sms klockan 2 på natten.. Hoppas på att vi får se varandra i vinter igen när jag åker tillbaka.
 
love you wyatt



The & Popcorn
Publicerat den

Sista kvällen innan sista sommarlovs kvällen .. FF kväll och man gör The & popcorn till sig själv. Tragiskt ?
Nej, bara extraordinärt mys.




Salabaoutmoney
Publicerat den

 



Grand Malma Kvarn
Publicerat den

Hemkommen från jobbet. Nu blir det att gosa ner sig i sängen med duntäcket. Hmm läsa en tidning eller kolla på ännu ett avsnitt av Blue Mountain State, de e frågan..




Ikea
Publicerat den

Första ledigheten på två veckor spenderas med mamma och ett IKEA besök. Resulterade i nytt påslakan, blomma och en kruka.




Utdrag ur text
Publicerat den

Hittade detta på datorn. Ett utdrag ur någonting jag skrev för länge sedan. Det var fint och den lugnade mig på något sätt.
 
 
Och jag förstod honom, den var verkligen underbar, och tanken på att den var oändlig, evig, fick mig att tro att det i detta helvete ändå fanns en framtid för oss, för mänskligheten.
Jag drog min hand igenom hennes hår, ”Självklart, som alltid.”
Men hon hade redan somnat.
Det ända positiva med hela situationen var väll att när elektriciteten slogs ut så var varje natt som en dröm för oss stjärn älskare. Varje natt var lika klar som vattnet i en bäck. Man kunde se stjärnfall titt som tätt.
Jag såg ett vitt streck fara över himlen och slöt mina ögon.
 
 



Pannkakslunch
Publicerat den




Välkommen till min nya blogg!
Publicerat den

Mitt första inlägg.